Happy Gay Pride!!

Be proud to be gay!

Gay Pride Amsterdam Gay Pride Amsterdam

Het is Gay Pride in Amsterdam.

Deze dag is belangrijk omdat volledige homo-emancipatie en acceptatie nog lang niet bereikt is. Homo’s worden in de wereld, maar ook hier in Nederland nog veel te vaak gediscrimineerd. Kom daarom vandaag kijken naar de botenparade van de Amsterdamse Gay Pride en vier dat je trots bent om homo te zijn.

Ik wens alle homo’s, jong, midlife en oud, een fantastisch feest toe. Happy gay pride allemaal!

Homidlife

OverPhilip
Ik ben homo in de veertig en woon in Amsterdam met mijn vaste vriend. In dit blog schrijf ik over wat ik lees en mee maak als midlife homoman.

1 Comments

  1. Sorry, heb niets met de gaypride. Die typische ‘gay-culture” met geroddel, oppervlakkig geklets, gedrag dat je bij puberkliekjes op schoolpleinen ziet, narennen van kicks, scoren, nadruk op uiterlijk, lawaaierige feesten en steeds meer drugs, het heeft de diepgang van een slecht geschreven soapserie. Mij zul je er niet zien.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*