YouTube-serie: West 40s

Een comedy over gay midlife in New York

YouTube-serie West 40s YouTube-serie West 40s

West 40s is een nieuwe komische YouTube-serie over vijf homovrienden – Luis, Ryan, Dante, Franklin en TJ – uit de New Yorkse homobuurt Hell’s Kitchen. Deze veertigplussers ervaren gay midlife ieder op een eigen manier. De ene is creatief, de ander nuchter, dramatisch of ronduit ordinair. Ze zijn bijna allemaal op zoek naar de ware Jacob. Maar daten gaat niet meer zo makkelijk als toen ze dertigers waren. Hoewel, gay midlife zorgt ook voor aandacht van jongemannen…

Bron: West 40s

Volgens Queerty doet de YouTube-serie West 40s je denken aan Sex & The City en Golden Girls. In ieder geval is het kijken van deze serie over homo’s van middelbare leeftijd de moeite waard.

De serie is pas gestart in juli 2018. Naast de teaser is alleen de eerste aflevering van West 40s te zien, waarin Luis jarig is en de vijf vrienden elkaar ontmoeten in een restaurant, om daarna uit te gaan. Zoals je kan verwachten in een comedy, loopt niet alles zoals gepland…

Bron: West 40s

West 40s
Mark Sam Rosenthal & Brian Sloan. Directed by Brian Sloan
YouTube serie
2018

De eerste aflevering van West 40s is in ieder geval erg grappig en soms pijnlijk herkenbaar. Ik ben benieuwd naar de volgende afleveringen.

OverPhilip
Ik ben homo in de veertig en woon in Amsterdam met mijn vaste vriend. In dit blog schrijf ik over wat ik lees en mee maak als midlife homoman.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*