OVER HET BLOG

Homidlife is het Nederlandstalige blog over homo’s van middelbare leeftijd, de zogenaamde midlifehomo’s. Midlife is de periode van mensen die ongeveer tussen de veertig en zestig oud zijn. Mijn naam is Philip Meelhuysen. Ik ben een Nederlandse man die in 1969 geboren is. Toen ik dit blog begon was veertig. Inmiddels ben de vijftig gepasseerd en kwalificeer ik mij nog steeds uitstekend als een midlifehomo.

You can easily judge the character of a man by how he treats those who can not do anything for him. (Malcom, Forbes)

Jarenlang heb ik gespeeld met het idee dat ik een blog opzetten, maar kon nooit een goed onderwerp vinden. Welnu, ik heb er een: veertigplus homo’s. In tegenstelling tot het grote aantal blog- en nieuwsartikelen, publicaties en boeken die over jonge homoseksuelen, wordt er over homo’s van middelbare leeftijd weinig geschreven. Als er al iets gepubliceerd wordt, betreft het dan meestal wetenschappelijke studies. De wat makkelijker leesbare publicaties over gay midlife, zoals zelfhelpboeken, zijn inmiddels ruim vijftien jaar geleden door vooral Amerikanen geschreven.

Het is daarom hoog tijd voor dit Nederlandstalige blog over homomannen van middelbare leeftijd. Over de naam van mijn blog heb ik een hele tijd nagedacht, om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat een to-the-point naam de beste zou zijn. Zo ben ik tot Homidlife gekomen, wat een samentrekking is van de woorden ‘homo’ en ‘midlife.’ Mijn blog is bedoeld voor homoseksuele mannen van middelbare leeftijd en al diegenen die interesse hebben in het onderwerp van gay midlife.

Ik hoop dat je dit een interessant onderwerp vindt. In ieder geval ben ik bijzonder geïnteresseerd in wat jouw mening is, dus laat reacties achter onder mijn posts. Je kunt je abonneren op de Homidlife nieuwsbrief en ons volgen op Facebook.

Philip

Geverifieerd door MonsterInsights