YouTube-serie: Daddyhunt the Serial

Fragment uit Daddy Hunt: The Serial
Fragment uit Daddy Hunt: The Serial

Daddyhunt: The Serial is een YouTube-serie (IMDb 7.8) over een jongeman die zijn buurman met grijze haren verwart met de klusjesman. Dit is het begin van een moderne gay love-story en de ins en outs van een relatie tussen twee mannen uit verschillende generaties.

De video is geproduceerd in opdracht van Daddyhunt, een online social netwerk dat zich speciaal richt op het bijeen brengen van homomannen die op mannen van middelbare en ouder vallen en daddy’s. Er bestaat een Daddyhunt App en een Daddyhunt website voor homo’s, biseksuelen en bicurious daddy’s mannen die op daddy’s vallen.

Naast de kennismaking en de eerste dates, krijg je in de web-serie Daddyhunt: The Serial niet alleen rozengeur en maneschijn te zien. Ook issues komen aan de orde. Wil de oudere van de twee echt zo vroeg naar bed? Is de jongere van de twee niet assertief genoeg? Passen de mannen qua uitgaan en drinken wel goed bij elkaar? Ook andere onderwerpen zoals het gebruik van PrEP versus het gebruik van condooms komt in deze serie aan de orde.

Bron: DaddyHunt

Daddyhunt: The Serial
2 seizoenen
YouTube serie
2016/ 2017

De hoofdrolspelers in de Daddyhunt video zijn allebei erg lekkere mannen. Ik Ik vind de jongere acteur, een Chris Pratt lookalike, echt ongelofelijk sexy. Maar misschien is het daarom niet zo realistisch. Toch geeft deze gay-daddy film de kijkers een interessant beeld over een relatie tussen een jonge en oudere homo. Mij geeft Daddyhunt: The Serial een goed gevoel. En zo hoort het ook. Want er is niets mis met (seks)relaties tussen 40+ homo's en mannen die een stuk jonger zijn. In mijn boek 40+ Homo's kun je in hoofdstuk 3 meer lezen over daddy's en andere labels voor homo's van middelbare leeftijd. Ik ben benieuwd wat jij vindt. Dus like en volg Homidlife op Facebook, like mijn blog of schrijf je in voor de Homidlife nieuwsbrief. Laat vooral van je horen door een reactie te plaatsen. Je kunt ook de anonieme online enquête over homo’s en midlife in te vullen (in ongeveer 15-20 minuten).

4 Comments

  1. Hey, leuk stuk. Daddy is net zo’n stomme label als zoveel andere. We zouden als homo’s daar eens mee moeten kappen.

  2. Ik ben 56 en ben echt niet blind voor leeftijdsgebonden verschillen. Maar als iemand mij zo noemt haak ik af…idioot gedoe

    • Hoi Bert, ik begrijp je helemaal. Ik heb net zo’n reactie. Des te meer stond ik ervan versteld dat er een dating website (www.daddyhunt.com) die juist de daddy’s van dates en relaties hoopt te voorzien. Erg grappig.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Geverifieerd door MonsterInsights