Enquête voor en over 40plus homos

Online Enquete homo midlife

Ben je homo en de tussen de 40 en 60 jaar oud? Vul dan de anonieme online enquête over homoseksuele mannen en midlife in. De vragen- en stellingenlijst invullen duurt ongeveer 15 tot 20 minuten.

In vergelijking met de enorme hoeveelheid informatie die beschikbaar is over jongere homo’s, wordt over homo’s in hun midlifefase niet veel gepubliceerd in blogs- en nieuwsartikelen en boeken. Door middel van de online vragen- en stellingenlijst kunnen we meer te weten komen over hoe Nederlandstalige veertigplus homo’s denken over onderwerpen als het veranderende lichaam, familie, vrienden, uitgaan, seks, dating, partners, werk en pensioen.

Homidlife enquête: Zorgen over ouder worden

Een voorbeeld is de vraag of je je wel eens of regelmatig zorgen maakt over oud worden. Hierboven zie je hoe andere midlife homo’s geantwoord hebben.

De enquête is anoniem

De meeste vragen kun je beantwoorden op basis een lijst of multiple choice. Bij een paar vragen kun je je eigen input geven. Het is daarom belangrijk om te weten dat deze online vragenlijst anoniem is.

Vul de anonieme online enquête in voor homoseksuele midlife mannen (tussen de 40 en 60 jaar). De vragenlijst invullen duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. De antwoorden van de enquête Homo’s & Midlife zijn onder andere in dit blog, maar ook in mijn nieuwe boek 40+ Homo’s. Gay Midlife verwerkt. Inmiddels hebben een kleine 200 mannen de enquête ingevuld.

3 Comments

  1. Zou het zo maar kunnen dat je helemaal niet in een midlife crisis zit en gewoon een goed leven heb. Dit kan je niet invullen in jullie enquete . Ik ben met enquete gestop omdat je verplicht bent steeds een gedongen antwoord te geven dat je ergens, op een moment in een vakje of leeftijd blijkbaar keuzes moetmaken dat ik in een hokje moet passen. Beetje jammer van de vraagstelling en de keuze in de verplichte antwoorden. Zijn jullie op zoek naar antwoorden of vermoede bevestigen?

    • Hoi Rob, dank je voor je bericht. De eerste paar vragen zijn verplicht, onder andere leeftijd. Daarna zijn de meeste vragen optioneel. De anonieme enquete gaat over allerlei onderwerpen die in het leven van een midlife homoman kunnen spelen. Je kunt op allelei momenten aangeven dat je goed in je vel zit. Groet, tellhimhowitis.

  2. BEN 50 JAAR EN ZOEK MATCH MET HOMO 18-32 JAAR

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Geverifieerd door MonsterInsights